Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tandenbleken

Het witten van de tanden gebeurt door de combinatie van het nieuwste tandblekende component Magic White en het contact met het nieuwste en sterkste LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand, zonder het tandoppervlak te beschadigen. Het 100 % cosmetische product tast het tandglazuur absoluut niet aan! (bevat ook geen peroxide) Witte tanden zijn onlosmakelijk verbonden met een mooie glimlach. Dit procedé is erop gericht om vanuit esthetisch oogpunt de tanden weer hun witte stralende glans te geven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk ?

De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten. Je tanden worden voorbehandeld en er wordt een whitening-gel op je tanden aangebracht, dit zit in een mondspreider. Daarna komt de lamp op je tanden te staan. Ondertussen

kun je het beste ontspannen. Na de behandeling zelf die 21 minuten nodig heeft, hebben we nog maar een paar minuten nodig om de materialen van je tanden te verwijderen, je mond te spoelen en kun je direct het resultaat in de spiegel bekijken.

Is het bleken van tanden veilig ?

Ja, mits dit veilig en professioneel gebeurt, we staan bekend om te werken met natuurlijke producten zowel tijdens als voor het bleken. De methode is daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling zijn verdwenen. Indien er na de behandeling witte vlekjes op de tanden komen zijn deze niet gevaarlijk en zullen binnen de 24 uur helemaal verdwenen zijn.

We raden de behandeling af voor zwangere vrouwen, bij het geven van borstvoeding en bij kinderen onder de 16 jaar, ook mensen met medische tandproblemen en melanoom patienten.

Mag ik na een behandeling alles weer eten en of drinken?

We adviseren om na een behandeling de eerste 2 à 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken, behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup. Dit geldt voor de rest van de dag. Daarnaast is het beter om de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. De volgende ochtend kun je weer alles eten, drinken en eventueel ook weer roken.

Kan de behandeling worden uitgevoerd bij kronen, bruggen of beugels?

Het kan maar het product werkt niet op valse tanden en zal enkel de natuurlijke tanden kunnen witter maken. Het geeft hen zo hun natuurlijke kleur terug. De aanslag op de kronen, bruggen of beugels worden wel verwijderd en zorgt dus voor een grondige 'poetsbeurt'.

Wat kan ik na de behandeling doen om mijn tanden wit te houden?

Belangrijk is om je gebit goed te verzorgen, door goed te poetsen en als zich aanslag vormt, dit regelmatig door de tandarts te laten verwijderen. Verder kun je je tanden wit houden door te poetsen met een goede whitening-tandpasta.

Hoe wit kunnen mijn tanden worden na een behandeling?

Bij de één worden de tanden witter dan bij de ander. Het resultaat is bij iedereen anders. Na een behandeling kan uw tanden 2-7 tinten lichter zijn. Wel kunnen we altijd de witst mogelijke kleur voor jouw tanden behalen. Dus het maximaal haalbare resultaat voor je gebit is altijd mogelijk met een dubbele behandeling. 

Hoelang blijven de tanden witter na een behandeling?

De kleur van uw tanden is net zo specifiek en uniek als uzelf en daarom verschillen de uiteindelijke resultaten. De resultaten blijven 5-6 maanden duren. Om je witte tanden langer te behouden, adviseren we je het drinken van koffie, thee en rode wijn te vermijden.

Met een maandelijkse onderhoudsbehandeling kun je de witheid van je tanden langer behouden.

Hoeveel kost zo’n behandeling?

Uitzonderlijk!!

Voor één behandeling is de prijs 90 euro, voor 2 behandelingen na elkaar (42 minuten) is dit slechts 130 euro. 

Foot-Care Melanie & Mind, Alberic Florizoonelaan 7, 8660 Adinkerke (De Panne)

0493/02.04.83

e-mail: [email protected]

website: www.foot-care-melanie.com

Comm. V. Melanie Vrijgesteld van BTW: BE0632.778.510 Bankrekening: BE63 7360 1730 8908 BIC: KREDBEBB

0