Foot-Care Melanie & Mind - Stoppen met roken
  Foot-Care Melanie & Mind -   Voet- & Handreflexologie & Medische Pedicure

Stoppen met roken

Vanaf nu kunnen de sessies online gebeuren via SKYPE,WHATS APP, of MESSENGER. Voor meer info klik hier
U kan gelukkig ook van het roken afraken zonder wilskracht, zolang je maar sterk genoeg gemotiveerd bent. Als jij er écht klaar voor bent, dan help ik je om er vanaf te geraken.
De slaagkans is 90%, gemeten op één jaar. Dat is 15x zo veel kans als bij stoppen "op karakter" waar enkel 2% hiervan slaagt. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.  Hoe snel heb je die investering er alweer uit? Je hoeft ook maar één keer te komen: dat is bijna altijd het geval*. 
Zoals u wellicht weet kunt u met het bedrag die u aan sigaretten besteed een hele mooie reis boeken zonder te spreken over de voordelen die je hebt als je stopt met roken.  Die ene sessie die je dan nodig hebt om definitief te stoppen met roken* vervaagt dan in het niets en is de investering in jezelf dan eigenlijk wel goedkoop.
Hoe verloopt het programma?
 

 
 


Tip: de audio wordt doorgestuurd via Whats app of via TransferXL per mail. 
Hoeveel bedraagt het programma stoppen met roken?


Jammer genoeg biedt geen enkele therapie garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele therapeut is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of hypnotherapeut kan een garantie geven. Voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch zijn. 
Ik kan u enkel garanderen dat ik steeds mijn uiterste best doe om u zo goed mogelijk te helpen met de beste technieken die er bestaan. Daarom dat ik steeds bijkomende opleidingen volg zoals Advanced hypnose, hypnotische regressietherapie, virtuele maagband pro, Gespecialiseerde Stoppen met roken programma, masterclass pijnreductie, Dave Elman methode, Jeffrey Steven's protocol, Conversationele hypnose, mentalisme, NLP, Quantum hypnose, enz . 

* resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.