Foot-Care Melanie & Mind - Stoppen met roken
  Foot-Care Melanie & Mind -   Voet- & Handreflexologie & Medische Pedicure

Stoppen met roken
U wenst te stoppen met roken en bent echt gemotiveerd. U heeft al verschillende pogingen ondernomen zonder resultaten? U ondervind nadelen van het roken of u bent het roken meer dan beu? Dan kan hypnosetherapie u met het stoppen helpen en ondersteunen.  
U kan gelukkig ook van het roken afraken zonder wilskracht, zolang je maar sterk genoeg gemotiveerd bent. Als jij er écht klaar voor bent, dan help ik je om er vanaf te geraken.

De slaagkans is 90%, gemeten op één jaar. Dat is 15x zo veel kans als bij stoppen "op karakter" waar enkel 2% hiervan slaagt. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.  Hoe snel heb je die investering er alweer uit? Je hoeft ook maar één keer te komen: dat is bijna altijd het geval*. 

Zoals u wellicht weet kunt u met het bedrag die u aan sigaretten besteed een hele mooie reis boeken zonder te spreken over de voordelen die je hebt als je stopt met roken.  Die ene sessie die je dan nodig hebt om definitief te stoppen met roken* vervaagt dan in het niets en is de investering in jezelf dan eigenlijk wel goedkoop.

Hoe verloopt het programma?
Eerst maken we een afspraak. Je kan daarvoor bellen naar 0493/02.04.83, of een email sturen naar [email protected] en dan stuur ik je een email terug met daarin alle nog vrije tijdstippen van de komende weken.
 
Na het storten van de voorschot stuur ik je een intakeformulier op die je ofwel dient terug te mailen ofwel dient mee te nemen tijdens je afspraak.

Dan kom je naar mij en houden we een sessie van ongeveer één uur. Tijdens deze sessie praten we eerst over je rookgewoonten en vervolgens ga je in hypnose. Dat is een heel aangename ervaring. Het is rustgevend en je focus gaat helemaal naar het stoppen met roken.
 
Tijdens deze sessie begeleid ik je om in jouw binnenste zelf, wat men ook vaak het "onderbewustzijn" noemt, een knop om te draaien - om van je rookgewoonte eindelijk los te laten. Ik doe dit door tegen je te praten terwijl je in hypnose bent, waardoor je jezelf openstelt voor deze verandering. Je motivatie om daadwerkelijk te stoppen met roken bepaalt hier dan ook je succes.
 
Op het einde van de sessie haal ik je terug uit hypnose, en dan is de sessie voorbij en kan je alles doen wat je gepland had te doen en voel je je beter dan ooit tevoren.  Ja, die éne sessie is vrijwel altijd voldoende *. 

Waaruit bestaat het programma stoppen met roken?

  • 1 hypnose sessie
  • Audio thuishypnose mp3 voor het versterken van de suggesties
  • Audio thuishypnose om meer te ontspannen
  • Tips en tricks
  • Ondersteuning
Tip: de audio wordt doorgestuurd via Whats app of via TransferXL per mail. 

Hoeveel bedraagt het programma stoppen met roken?
De prijs voor het volledige programma inclusief ondersteuning bedraagt slechts €300 als je alleen komt. €295 per persoon als jullie met twee tegelijk komen of zelfs maar €285 als jullie met 3 of meer rookstoppers tegelijk langskomen. Dit hebt u al na 1 maand uitgespaard!

Wegens misbruiken zien wij ons genoodzaakt een voorschot van 100 euro te vragen bij hypnose. Het voorschot geldt als borg voor de reservatie. Kijk naar onze algemene voorwaarden voor de betaling- en annuleringsvoorwaarden.

Kan je resultaten garanderen?
Jammer genoeg biedt geen enkele therapie garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Geen enkele therapeut is dus in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut of hypnotherapeut kan een garantie geven. Voorspiegelen dat resultaten gegarandeerd zijn, zou dus niet alleen onjuist zijn, maar ook onethisch zijn. 

Ik kan u enkel garanderen dat ik steeds mijn uiterste best doe om u zo goed mogelijk te helpen met de beste technieken die er bestaan. Daarom dat ik steeds bijkomende opleidingen volg zoals Advanced hypnose, hypnotische regressietherapie, virtuele maagband pro, Gespecialiseerde Stoppen met roken programma, masterclass pijnreductie, Dave Elman methode, Jeffrey Steven's protocol, Conversationele hypnose, mentalisme, NLP, Quantum hypnose, enz . 
Vele getuigenissen bewijzen dat hypnose helpt en werkt.

Bijkomende garantie: Moest u voor één of andere reden een bijkomende sessie nodig hebben om definitief te stoppen met roken dan krijgt u tweede gratis sessie zodat u wel de resultaat krijgt waarvoor u komt!








* resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.