Foot-Care Melanie & Mind - Lichaamsmassages
  Foot-Care Melanie & Mind -   Voet- & Handreflexologie & Medische Pedicure
Wegens misbruiken zien wij ons genoodzaakt een voorschot van 50 euro bij behandelingen vanaf 1 uur. Het voorschot geldt als borg voor de reservatie. Kijk naar onze algemene voorwaarden voor de betaling- en annuleringsvoorwaarden.
Lichaamsmassages

Terugbetaling mutualiteit:
Vanaf 1 januari 2014 voorziet het Onafhankelijk Ziekenfonds /OZ501 een terugbetaling voor wellness. U geniet van een tegemoetkoming tot 
€ 25 per persoon per kalenderjaar voor o.a. massages, reflexologie en infraroodcabines.Een goede ontspannende massage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een goede ontspannende massage ontspant de spieren en maakt ze soepeler evenals de pezen en gewrichten. Het voorkomt migraine en spanningshoofdpijn en verbetert alsook de bloedsomloop van de spieren en de huid. Het stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Op geestelijk vlak wordt vooral stress en spanningen in nek, rug en schouder verminderd. Ook mensen die langdurig in zelfde houding werken, hebben baat bij een ontspannende massage.
U laten ontspannen is ons doel! Om u op en top te laten genieten, stellen wij u graag ons aanbod aan massages voor:
 
Zweedse lichaamsmassage
 
De anti-stress Zweedse lichaamsmassage is een relaxerende massage waarbij gemasseerd wordt met verwarmde olie op basis van etherische oliën. 
Hierbij mag je een totale ontspanning van het lichaam verwachten.  Tijdens de massage worden rug, schouders, nek, hoofd en oren onder handen genomen.  Vanaf een uur massage kunnen daarbovenop ook de benen voor en achter, voeten, armen, handen, buik en het gelaat goed onder handen worden genomen. 


30 minuten
  40 minuten
1 persoon
38 euro
     48 euroOptie: glas cava Freixnet: € 7

Ontspannende massage van de voeten en onderbenen
 
Last van pijnlijke en vermoeide benen en voeten?  Dan is deze 20 minuten durende ontspannende massage iets voor u.  Door een aangename en rustige massage van jouw benen en voeten komt u een stuk lichter van de massagetafel.  
Prijs: 28 euro
Optie: glas cava Freixnet: € 7

Ontspannende massage van gelaat, hoofd en nek
 
Maak uw hoofd eens leeg en laat u ontspannen tijdens deze half uur durende massage van gelaat, nek en hoofd. 
Prijs: 38 euro
Duur: 30 minuten
Optie: glas cava Freixnet: € 7
 
Hotstone massage
 
De hotstone massage is een aangename, rustgevende  massage waarbij warme basaltstenen worden gebruikt afgewisseld met een ontspannende massage. Deze stenen worden tot ongeveer 45 graden opgewarmd. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage zelf maar ook door de warmte. 
Hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans. Een hotstone massage heeft een positieve invloed op: ontspanning, stressvermindering, betere doorbloeding, ontspanning van stijve spieren.
Als eerste worden er warme basaltstenen op het lichaam gelegd waardoor het lichaam zicht ontspand en een warm gevoel krijgt.  Daarna wordt het lichaam ingesmeerd met olie en krijgt u een heerlijke ontspannende massage met warme stenen, afgewisseld met een ontspannende massage.


30 minuten
40 minuten
1 persoon
45 euro
  55 euroOptie: glas cava Freixnet: € 7
 
 
Honing massage


Een honingmassage is een diepe bindweefselmassage die de huid vernieuwt, voedt en verstevigt. Enkele eigenschappen die de werking van de honingmassage weergeven zijn:

* Het is een krachtige massage die de huid roze tot rood laat worden en tot in het bindweefsel werkt.
* Versnelt de herstelling van de spiertonus.
* Diepzittende gifstoffen komen los en worden afgevoerd.
* De huid neemt de honing op en heeft een helende werking op de organen.
* Natuurlijke peeling, drainage, verzorging, verzachting en versteviging.
* Stimulatie van het zelfgenezend mechanisme.
* Bevordering van bloedcirculatie en zuurstofopname in de weefsels onder de huid en
  de spieren.
* Verbetering warmteregulatie en heeft een positieve invloed op het gehele
   zenuwsysteem dat zich op de huid bevindt.
* Honingmassage is goed ter ondersteuning van gewichtsbeheersing en
  figuurcorrectie.

Een honingmassage wordt aanbevolen bij:
Reuma, artritis, slaapproblemen, verslapping van de huid, chronische vermoeidheid, menstruatieklachten, depressies, allergieën, bij maag- en darmklachten, chronische verkoudheid, stressvolle omgeving, overwerk, emotionele stress, overmatige moeheid, overspannenheid, cellulite, hoofdpijn, kou, hoest, weerstandsverhogend,...

Er wordt tijdens de massage niet enkel de honingtechnieken toegepast, omdat dit erg heftig wordt. Deze behandeling zal dan ook worden gecombineerd met de klassieke Zweedse massage. Daarnaast wordt de massage altijd ontspannend afgesloten.


30 minuten
40 minuten
1 persoon
50 euro
  60 euro
Optie: glas cava Freixnet: 
€ 7


Foot-Care Melanie & Mind, Alberic Florizoonelaan 7, 8660 Adinkerke (De Panne)
058/23.65.41 of 0493/02.04.83
Comm. V. Melanie BTW: BE0632.778.510 Bankrekening: BE63 7360 1730 8908 BIC: KREDBEBB